Strada Păcurari 73-75 bis, Iasi
Luni - Vineri: 10:00 - 15:00

Proiectul nostru

Crearea unei grădini sau a unui parc deosebit este un proces. Nu se întâmplă peste noapte și necesită analiză, planificare, cercetare, execuție corespunzătoare și întreținere.

 

Intrați în legătură

Procesul începe prin a intra în legătura cu noi. Astfel putem începe să ne cunoaștem, să discutăm obiectivele, calendarul, bugetul, preferințele și să răspundem la orice întrebare. Grădina ta, ca și casa ta, ar trebui să fie o reflectare a ta: stilul personal, stilul tău de viață și resursele tale. Cu cât avem mai multe informații despre dvs. și care sunt dezideratele dvs., cu atât vă putem ajuta mai bine să atingem aceste obiective!

 

Consultarea și evaluarea inițială a site-ului

Următorul pas în proces este să planificați cu cineva din echipa noastră o vizită la site. În cadrul acestei întâlniri ne vom plimba pe proprietate cu dvs., vom discuta despre ce vă place și nu vă place la grădina dvs. acum, vom face sugestii cu privire la aspectul și elementele de design, vom răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea și ne vom cunoaște puțin mai bine. Această întâlnire este un moment excelent pentru a discuta despre ideile dvs., care vor sta la baza conceptului de amenajare. În unele cazuri va exista o taxă de deplasare pentru aceasta întâlnire, taxă care v-a fi scăzută ulterior din costul de proiectare.

 

Oferta de proiectare

În urma evaluării site-ului și a discuțiilor purtate cu dumneavoastră vă vom propune o oferta pentru proiectare și asistența de specialitate la implementare. După ce contractul este semnat și se efectuează avansul stabilit echipa noastră va începe lucrul la proiectul dvs.
Întocmirea planului site-ului
Următorul pas este ca noi să realizăm o planșă actualizată a site-ului pentru a ține cont de grădina și condițiile existente (dacă este cazul). Pentru aceasta va fi necesar sa luam niște măsurători, să facem fotografii și notăm materialele vegetale existente. Planurile site-ului furnizate de clienți sunt utile și pot accelera procesul și, eventual, reducerea costurilor.

 

Proiectul concept

Pentru a vă oferi o imagine pe baza căreia vom putea discuta și ulterior finaliza proiectul, la acest stadiu va vom prezenta prima variantă de proiect care conține ideile noastre, combinate cu solicitările și preferințele dvs. Ne vom întâlni pentru a trece peste acest concept și pentru a discuta despre materialele vegetale propuse și opțiunile de amenajare pentru a vă oferi o idee legată de viitorul spațiu și oportunitatea de a selecta elementele care vă atrag.

 

Finalizarea proiectului de amenajare peisagistică

Ultimul pas în procesul de proiectare este să reunim tot ceea ce v-a atras într-un proiect care să reflecte dorințele dvs. În funcție de obiectivul proiectului, acesta poate include unul sau toate dintre următoarele: plan 2D de amenajare al sitului, planul de iluminare, planul de irigare și perspective 3D ale proiectului de amenajare peisagistică. Împreună cu acestea vă vom oferi și un deviz care să includă costurile estimate legate de sistemul de irigații, materialul vegetal necesar, costuri legate de peluza de gazon, precum si alte elemente care se regăsesc în proiectul dvs.

 

Implementarea

Când sunteți gata să implementați proiectul, vom fi cu dvs. la fiecare pas. Proiectul poate fi implementat de echipa noastră sau dacă realizarea proiectului este ceva ce doriți să faceți voi înșivă, vă putem ajuta, de asemenea, să vă ghidam prin acest proces. Împreună vom stabili un grafic de realizare a lucrărilor necesare finalizării proiectului de amenajare.

 

Costuri

Costurile de proiectare și consultanță la implementare diferă în funcție de dimensiunea și tipul de site, gradul de dificultate care îl implica conceptul și tipul de pachet ales de client.
Costul minim pentru un proiect este de 1.500 RON fără TVA.